Balansekunst har laget nettkurs i skeiv kunst- og kulturformidling

Foto: Helge Brekke
Bildebeskrivelse: Formidler i Balansekunst, Eivind Breilid, står på en scene iført mørke klær, i bakgrunnen er en hvit skjerm med fargerik grafikk og utydelig tekst. I hånden holder Breilid ett eller flere ark.

Foreningen Balansekunsts nettkurs Skeiv kunst- og kulturformidling er laget for virksomheter som planlegger å formidle eller programmere skeiv kunst og kultur.

– Et rikt kunst- og kulturliv trenger et mangfold av perspektiver og stemmer. Kunsten skal inspirere, bevege, samle og lære oss ting om oss selv, og om omverden – blant annet. Da er det viktig at kulturlivet oppleves som tilgjengelig og inkluderende for alle, slik at vi får alle historiene fra alle talentene, og kan oppleve kunst og kultur med mange ulike perspektiver, skriver Balansekunst i en pressemelding, hvor de fortsetter:

– Vi ønsker oss et samfunn der alle har de samme mulighetene, derfor må vi bryte ned barrierer som gjør det vanskeligere for enkelte å lykkes i kulturlivet. Alle i samfunnet skal kunne finne rollemodeller å speile seg i, og alle skal kunne føle seg trygge i kulturlivet.

Forrige
Forrige

Skeiv kunst- og kulturformidling

Neste
Neste

Festivalsommeren domineres av menn